Belföld Extra Kultúra 

Ismét interjút adott a “Made in Berlin” tetoválást viselő transzvesztita

Már többen ismerhetik az ominózus riportsorozatot, amit a 2019-es Budapest Pride rendezvényen forgatott a Turul TV csapata. A felkapott videó olyannyira nem tetszett a Google-nak, hogy az egyébként teljesen semleges riportokat szélsőségesnek és bántónak titulálta és véglegesen törölte a már 4 éve létező Turul TV YouTube csatornáját.


Az interjúsorozat egyik szereplőjét a kézfején “Made in Berlin” tetoválást viselő, parókában és női ruhában járkáló (jelenleg munkanélküli) férfit kaptuk ismét lencsevégre, aki szívesen válaszolt a kérdéseinkre. A látszólag bizonytalan férfi elmondása szerint ő mindig is nőiesen viselkedett, nőként éli mindennapjait, de ami megdöbbentő, hogy ezek után közölte: ő heteró párkapcsolatban él, ahol igaz, egy férfi és nő van jelen, viszont nincsenek férfi szerepek. Munkahelyein eddig nem találkozott semmiféle diszkriminációval, majd közölte: eddig egyedül dolgozott, ahol nem találkozott más emberekkel.

A gyermekvállalásra azt a választ adta, hogy “a Földünk amúgy is túlnépesedett, minek van értelme gyermeke szülni?” Viszont huszonhárom évesen még nem a gyermekvállaláson gondolkozik, hiszen a bizonytalan jövőképe nem terjed eddig, mert azt sem tudja mi lesz holnap.

A spontán interjút itt tekinthető meg:

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak