Belföld 

Iskolákban szeretnék terjeszteni a homokos propagandát

Csütörtök délután Budaházy György ellátogatott az egy hónapos Pride rendezvénysorozat egyik legveszedelmesebb eseményére (katt), ahol a fő téma az volt, hogyan lehet iskolás gyerekeket és tanáraikat LMBTQ szempontból “érzékenyíteni”. Az alábbiakat az ő beszámolójából tudjuk.

A körülbelül 20 fős csoportban volt legalább 5-6 “tanár”, köztük több idősebb, akik már évtizedes “praxisban” mérgezik a magyar gyerekek agyát az ország különböző iskoláiban. A témavezető is egy ilyen leszbika volt, akinek számos hajmeresztő megnyilvánulása közül a legelképesztőbb szerint, ha a fiú gyermekét egyedül nevelő minden nő fiából buzi válna, azzal sem lenne semmi gond, sőt! Gondoljunk bele: ezek magyar iskolákban tanítanak. Már most sokkal nagyobb a baj, mint gondolnánk! Az eseményről később részletesebben is be fogunk számolni.
Mindenki – főleg a családosak – ennek szellemében döntsön arról, hogy kell-e ez ellen a jelenség ellen tevőlegesen is tiltakoznia.
Holnap 14 órától várunk mindenkit a Hősök terén! Mellékelve a legújabb iskolai propagandakiadványuk borítója.
A fenti kép az idei Pride logója, ami jól mutatja, hogy máris eredményt ért el a Magyar Ellenállás: kordonok közé zárta a devianciát. A szivárvány amúgy eredetileg egy pozitív jelkép, de mint mindent, ezt is megrontották, ahogy megrontanák az egész társadalmat…
/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak