Belföld 

Így tervezgetik a hazudozásokat a jobbikos vezetők

Hogyan kell hazudozni a saját tagságuknak a kilépésekről?! Egy hangfelvétel bizonyítja, hogy van kilépési hullám, vannak bérkommentelők és hogy a zsurpubi.hu is az övéké.

Egyikünk sem hiszi el – még Z. Kárpát Dániel sem hiszi el, hogy többen léptek be, mint ki. A Jobbik vezetése hónapokkal ezelőtt is tisztában volt vele, hogy brutális ütemben csökken a tagságuk, de ezt felső döntésre még a tagság elől is eltitkolták, illetve ennek ellenkezőjét állították a megmaradt párttagoknak. A Figyelő birtokába került hangfelvételen Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője és Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke, országgyűlési képviselője arról cserél eszmét, hogyan kezeljék a kilépési hullámot.

Mottó: “Jön ez a kilépési hullám, ezt meg ellensúlyozva, most ugye volt egy belső kommunikáció, hogy többen léptek be, mint ahányan kiléptek.” Farkas Gergely A megbeszélésen szóba került, hogy a párttagoknak szánt belső kommunikációban azt hangsúlyozták, hogy többen lépnek be a Jobbikba, mint amennyien ki. Erre így reagálnak maguk között: Kétszer annyian léptek be, mint ki.

Z. Kárpát Dániel: Ez mondjuk kamu. Én nem mondanám.

Mennyit küldött ki a Szaszi? Ötven valahányan léptek be és harmincan ki.

Z. Kárpát Dániel: Jó, hát ezt egyikünk sem hiszi el! Szóba kerül a korábban nagyon tagadott (bér)kommentelő csapat is Z. Kárpát Dániel: A legjobb lenne talán ha egy összefoglaló cikk készülne a Gergőnek a nyomvonalán, amit elmondott, hogy az összes lúzerről bebizonyítjuk, hogy miért lúzer, és miért nem tudja elfogadni. Most nyilván ezt nem injekciósan kell megírni, tehát semmiképpen sem úgy, hogy itt valami összeesküvés-elmélet szaga legyen, e az lenne a jó, ha a kommentelőink egy copy paste-tel ezt így mindenhová be tudnák szúrni.

Íme a teljes felvétel:

És valóban ezt csinálták

Miután megbeszélték, mit kell hazudni a tagságnak és a közvéleménynek a kilépési hullámról, ennek megfelelően folytatták a “kommunikációt”. A jelek szerint Jakab Péter szóvivő is durvának tartotta a kétszer annyi belépőről szóló mesét, ezért így próbált “finomítani” rajta: másfélszer többen léptek be a Jobbikba, mint ahányan elhagyták a közösségünket.

Egy másik megszólalása során pedig azt mondta: 150 elhagyóról tudok én a legutóbbi információk szerint, és talán mintha kettőszázan csatlakoztak volna. Vagy, ha ez nem lenne elég hihető, akkor: egál van a Jobbikban, ahányan kiléptek, majdnem annyian csatlakoztak is.

Legutóbb azonban már nagyon lelankadt a harci, vagy inkább hazudozási kedv: a taglétszám állására vonatkozó kérdésre Jakab már csak annyit mondott, hozzávetőlegesen sem tudják, de szerinte pont elegen vannak…

/Kuruc.info/

Kapcsolódó tartalmak