Belföld Kékfény 

Hat cigány vert össze egy magyart Fehérváron, miután meghívták egy sörre

A szokásos kutyasétáltatással kezdődött a nap olvasónknak, akit másodpercek alatt vert össze a hatszorosan túlerővel lévő cigány csapat.

A reggel 9 óra tájban a székesfehérvári Texas Söröző előtt elhaladó fiatalember a már látásból ismerte a hat tagú klánt, akik beinvitálták őt egy kocsmába, majd miután kutyáját hazavitte, betért a sörözőbe, ahol meghívták egy sörre. A már megszokott túlzottan barátságos hozzáállás kezdte zavarni olvasónkat, így megköszönve a meghívást továbbállt, hogy haza menjen.

Fél órával a “fölényes harc” után

Nem sokkal ezután a Kiskakas telefonfülkénél, természetesen hátulról (Nem elég, hogy hatan egy ellen, de még hátulról is támadnak a gyáva férgek. – a szerk.) csapódott be az első ütés, amitől egyelőre olvasónk nem került a földre, de igazán meglepte az eset. Visszafordulva már három oldalról érkeztek gyomrosok és rúgások, amit egy ideig tűrve, de egy idő után a földre került a sértett.

Ezután már csak a hosszú percekig tartó rugdosás következett, amit már hárítani nem igen volt könnyű. Miután olvasónk igyekezett minél gyorsabban összeszedni magát, ami a rajta végigvonuló csorda agressziója után nem volt egyszerű. Körülbelül negyed óra alatt sikerült elérni a lépcsőházhoz, ahol lakik, de még mielőtt bement volna a kapun ismét neki rontott a klán pár tagja és ismét ütlegelni kezdték.

Három nappal az este után

Szerencsére a térfigyelő kamera mindent rögzített, amit a nyomozás során bizonyára a Székesfehérvári Rendőrkapitányság fel is fog használni és várhatóan megkerülnek az elkövetők.

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak