Belföld 

Hangfelvétel: így akartak molotov-koktélt dobni Orosz Mihály Zoltán házára

Nagyon kemény felvétel látott napvilágot: Orosz Mihály Zoltán háza elleni molotov-koktélos támadást beszélik meg a helyi (immáron bukott) polgármesterhez köthető személyek. Mint ismeretes, Orosz Mihály Zoltán Nagykállóban lett egyéni képviselő igen torony magas eredménnyel, miután a helyi, fideszes polgármester korrupciós ügyeit felderítette. Ezen, tényfeltáró tevékenysége miatt szervezhettek ellene támadást…

“A hangfelvételen Juhász Zoltán bukott polgármester és helyi ex-diktátor apja: JUHÁSZ LÁSZLÓ a közel fél milliárdos sörfőzdét építő 76 éves vállalkozó és élettársa BARTHÁNÉ VÁGÓ ÁGNES nagykállói református presbiter (2019 október elején szinte közvetlenül a választások előtt) “beszélgetnek” egy kivitelezendő molotov-koktélos gyújtogatásról és egy választások után végrehajtandó orvtámadásról. Ilyenek a keresztény fideszisták Nagykállóban. A beszélgetés magáért beszél, kérjük először üljön le, nehogy hanyatt essen és csak utána hallgassa meg!

A beszélgetésből egyértelműen kiderül, hogy az Orosz Mihály Zoltán Simonyi úti házáról beszélnek, a kiskapu felőli rész az a “Sanyiék” szomszédjának az oldalán található és a kisfilmben is megjelenített kameráról van szó, melyet le akartak veretni, mert az mindent lát éjszaka is, de nagy fájdalmukra a ház másik oldala is be van kamerázva, amit szintén fájlaltak. Természetesen Orosz Mihály Zoltán büntetőfeljelentést tesz az ügyészségen is.”

Juhász Zoltán egyébként nem választották újra polgármesternek…

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak