Belföld Betolakodók 

Feljelentik Ásotthalom mezőőrségét a hazátlanok

A Toroczkai László vezette Ásotthalom mezőőrsége ismét migránsokat fogott, amiről a polgármester maga tett közzé fotókat a Facebookján. Igazából ez eddig még szinte nulla hírértékű, hiszen migránshullám kezdete óta posztol a végvári vitézként küzdő Toroczkai fotókat arról, ahogy a mezőőrség megpróbálja megállítani az áradatot. Sokszor kerültek már fel erről szóló posztok. Most azonban a média felkapta, a hazátlanok pedig feljelentik a mezőőrséget.

Toroczkai László posztolta a következő fotókat, ezzel a szöveggel: “Ásotthalmi tanyába próbált betörni a képeken látható migráns-csoport, akik a dupla kerítésen átjutva (átvágják, de létrát is használnak, és valami oknál fogva nem ért oda időben a határvonalat őrző rendőrség) behatoltak Ásotthalom területére. Nem tudták azonban, hogy a mi mezőőrségünk mindig éber. A képek a velük való találkozást követően készültek. Ma már Szerbiában vannak.”

És akkor jött a vérliberális hazátlan Szigetvári Viktor (Együtt) és feljelentést tett, miszerint “paramilitáris szabadcsapatok” kényszerítették földre a szegény, ártatlan és “védtelen menekülteket”, akiket inkább “védelem” illetne meg. Szigetvári csoportosan elkövezett önbíráskodás védekezésre képtelen személy ellen bűncselekményének gyanúját, valamint a kényszerítés gyanúját látja bele a fotókba.

A Patriota.info álláspontja pedig az, hogy a mezőőrség fellépése valóban aránytalan volt, hiszen ezek a migráncsok erőszakkal törtek be hazánkba, a védelmi rendszert megrongálva, majd egy ingatlanba be akartak törni. Ennek után minimum jól el kellett volna őket verni, majd láncra verve áthajtani őket a kerítésen túlra.  Sajnos a mostani jogszabályi háttér miatt ez csak álom marad.

A mezőőrség (és persze a katonaság, honvédség) éles fegyverekkel felszerelt alakulatainak tűzparancsot kellene adni, és a határsértőket – a fokozatosság elve mellett (felszólítás, levegőbe lövés)-, pedig mindenáron megállítani. Egy másodszintű aknazár (az aknásított sáv jelölve van) sem egy elvetendő ötlet. Az önálló határőrség felállítása pedig már nagyon el kellene, hiszen a mostani rendszer fentarthatatlan a túlterhelt katonák és rendőrök miatt. Ez egy patrióta álláspont, míg a liberálisok szerint simogatni kellene a betolakodókat, a kerítést le kellene bontani és hagyni, hogy hazánkat és egész Európát elözönöljék.

A képeken az látható, hogy a mezőőrség csak a jelenlegi, liberális, hatályos jogszabályok alapján végezte a dolgát. Megakadályozott egy bűncselekményt, aminek utána pihenőt biztosított a migráncsoknak. A kínzás az lett volna, ha mondjuk 10 órán keresztül kellene állniuk, és nem hagyják őket leülni, lefeküdni. Itt bizony az látszik, hogy a pihenésük megfelelően biztosított. Ásotthalom mezőőrsége példásan végzi a dolgát, hiszen a jelenlegi jogszabályokat betartva sikerrel vesznek részt a migránsáradat megállításában. A szakmaiság is előírja, hogy egy nagyobb létszámú bűnelkövetőt olyan pózban kell várakoztatni intézkedés közben, amiben nem tud hirtelen mozogni, átlátható a személyek elrendezkedése, hiszen ki tudja, hogy melyiküknél van fegyver, vagy mire készülnek. A józan ész alapján is helyes ez az eljárás. Csak a tévképzeteket kergető, szélsőségesen magyarellenes szigetvári-féléknek nem egyértelmű ez.

Bízunk benne, hogy az ügyészség nem ad helyt a feljelentésnek.

/Patrióta.info/

 

Kapcsolódó tartalmak