Belföld Kékfény 

Elfogta a rendőrség a zalaegerszegi gyújtogatót

A rendőrök egy nap alatt azonosították és elfogták a rongálással megalapozottan gyanúsítható 41 éves helyi férfit, akit bűnügyi őrizetbe vettek.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves férfi 2017. március 21-én késő este Zalaegerszegen, előbb a Göcseji úton, majd a Landorhegyi úton lévő társasházak mellett meggyújtotta több szelektív hulladéktároló tartalmát. Utóbbi esetben a tűz átterjedt egy parkoló gépkocsira és egy üzlet falára, valamint annak nyílászáróira. A rongálás következtében több, mint egy millió forint kár keletkezett.

A rendőrök egy nap alatt azonosították a tettest, majd 2017. március 22-én 17 óra 8 perckor elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétele mellett indított nyomozást a 41 éves helyi férfi ellen.

[wpdevart_like_box profile_id=”patriota.info” connections=”show” width=”200″ height=”200″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”hu_HU”]

/police.hu nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak