Belföld Kékfény 

Életfogytot akarnak adni Győrkös Istvánnak

Lezárult a nyomozás és a nyomozók szerint Győrkös István lőtte le a rendőrt… Várhatóan szeptemberben emelnek vádat Győrkös István ellen a bőnyi rendőrgyilkosság miatt – “tudta meg” a Magyar Idők a részleteket a nonszensz eljárásról.

Megtartotta az iratismertetést a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) győri regionális osztálya a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében – tudta meg a portál. A férfi bűnösségét tanúvallomások és igazságügyi szakértői vélemények is bizonyítják. Amennyiben a bíróság is bűnösnek mondja majd ki, akkor akár életfogytiglani büntetést is kaphat.

A férfi házánál tavaly október végén jelentek meg az NNI-s nyomozók házkutatás miatt, a TEK segítségét csak utólag kérve, holott tudták jól, hogy fegyver lehet Győrkösnél. A férfi nem engedte be a nyomozókat, viszont azok mégis bementek és máig ismeretlen lefolyású lövöldözés történt. Győrkös gépkarabélyából több lövést is leadott, elmondása szerint véletlenül. Egy lövés azonban eltalálta az egyik nyomozót, aki a helyszínen meghalt – mint már többször beszámoltunk róla (katt), valószínűleg baráti tűz végzett a nyomozóval, csak a rendőrség eltussolja az ügyet.

/ATV nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak