Betolakodók Kékfény Külföld 

Elege lett egy olasz férfinak, rálőtt az afrikai migránsokra

Afrikai bevándorlókra lőttek rá egy olasz városban, Maceratában. Hat főt ért találat, kettő súlyosabban sérült, egyik a combján, a másik a karján. Mindegyik sérült afrikai. – közölte az egyik olaszországi hírforrásunk.

 

Az előzmény

Letartóztattak egy 28 éves férfit, akinek a motivációja feltehetőleg az volt, hogy

Pár napja ugyanebben a városban egy nigériai bevándorló feldarabolt egy 18 éves római lányt és két gurulós bőröndben kihajította egy árokpartra.

– tájékoztatott minket a forrásunk.

 

 

Azonnali elhatárolódások

Az ügy kapcsán letartóztatott férfi Luca Traini volt, aki 2017-ben a Legia Nord (Északi Liga) színeiben indult. Matteo Salvini a párt elnöke azonnal elhatárolódott, azt mondta hogy:

“Bárki is lőtt, az bűnöző”

Roberto Saviano író és baloldali megmondóember fasiszta terrorakciónak nevezte az esetet, a szenátus elnöke pedig Salvinit és a Lega Nord-ot hibáztatja a gyűlölet felfokozódása miatt.

 

Támogatás egy nem várt helyről

A Forza Nuova, annak ellenére, hogy a Legia Nord-al nem éppen baráti a viszonya, kiáll Luca Traini mellett, sőt az ügyvédi költségeit is támogatják. A Forza Nuova szerint:

“Az állam a felelős az esetért, mivel magára hagyta az olaszokat, akik elárultnak és magányosnak érzik magukat, mert a hatalom csak a bevándorlás mosdatásával foglalkozik.”

Forza Nuova (forrás: globalist)

 

 

/ Patrióta /

Kapcsolódó tartalmak