Kékfény 

Egy évig zacskóban rejtegette megölt csecsemőjét az “anya”

A Pest Megyei Főügyészség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki 2015 év végén otthonában megölte, majd rejtegette újszülött gyermekét, írja az ügyészségi honlap.

 

A beszámoló szerint az érdi asszony 2015-ben észrevette, hogy állapotos, ám terhességét eltitkolta az élettársa és a családja előtt.

A nő környezetében élők persze észrevették, hogy egyre nagyobb a hasa, de ezt végül valamilyen betegségének tudták be.

A nő végül 2015 év végén otthonában leánygyermeket szült, egyedül. A csecsemő fel is sírt, ám ekkor az “anya” megfojtotta az újszülöttet.

A kis holttestet ezután számos nylon zacskóba tekerte, majd egy táskában a házuk és a kertjük különböző pontjain rejtegette egészen addig, míg a családja meg nem találta 2017 januárjában. Ezt követően hívták a rendőrséget.

A nyomozás befejezését követően a Pest Megyei Főügyészség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja az asszonyt, aki nincs a rácsok mögött, csupán lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt várja a tárgyalását.

/ alfahír nyomán Patrióta /

Kapcsolódó tartalmak