Belföld Külföld 

Dobrev Klára: Az Európai Parlament ismét elítélte a magyar és a lengyel kormányt

Gyurcsány Ferencné az EP Parlament ülésterméből kilépve, első kézből értesítette Facebook oldalának szélsőliberális követőit: Nagy többséggel, 2/3-os többséggel ítélte el az Európai Parlament magyar és a lengyel kormányt, – hiszen elmondása szerint –  lábbal tapossák az Európai Unió (nem Magyarország vagy Lengyelország) érdekeit.

A szemkilövetést levezénylő ex-miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc felesége elmondta, hogy az Európai Parlament felszólította az Európai Tanácsot, hogy tegyen intézkedéseket az Orbán-kormánnyal szemben.

Dobrev szerint az nem járja, hogy Brüsszelben politizáló liberálisok (akik még életükben nem jártak Magyarországon) csak aggodalmaiknak adnak hangot, féltve az egyenlőséget és a demokráciát, a nemzetgyűlölő politikusnő konkrét beleavatkozást vár az Európai Tanácstól.

A Demokratikus Koalíció “munkássága” teljes mértékben azt mutatja, hogy az Európai Egyesült Államok kialakításán dolgozik, ami kis idő alatt teljesen szétrombolná az európai kultúrát, identitást és nemzettudatot.

Dobrev Klára élő bejelentkezése Facebook oldalán:

Kép: Népszava

Walter Pál Péter – Patrióta

Kapcsolódó tartalmak