Belföld 

Csőcselék: a Terror Házát dobálták meg festékkel a sorosfiókák (névvel, fotóval)

Csütörtök este néhány anarchista-sorosfióka ellenállósdit játszott, és körülbelül “mert nem volt más a közelben” okokból megdobálták a Terror Házát festékkel. Jól megmutatták, hogy mit is? Hogy ők igazából egy csőcselékkét viselkedő horda, aminek fogalma sincs semmiről, csak a balhé érdekli őket. (Ezzel szemben 2006-ban az igen kevés “pusztításnak” is mindig volt célja…)

Csütörtök este néhány tucat tüntető az Oktogonnál táborozott le, majd egyikük kitalálta, hogy követi Gulyásék példáját. Egy kisebb csoport elindult az Andrassy úton a Hősök tere felé, majd a rendkívül kreatív főkolompos úgy döntött, hogy a Terror Házát dobálja meg lemosható ételfestékkel. Sajtóbeszámolók szerint társai is akadtak az újdonsült dobálónak, és vízzel teli lufikkal követték a példáját.

A rendőrök gyorsan megjelentek a helyszínen, igazoltatták a felbujtó tüntetőt, akivel közölték, hogy büntető feljelentést tesznek ellene.

A festékkel dobálózó anarchista elem az Indexnek elmondta: szeretné tesztelni, hogy egy másik bíróság milyen ítéletet hoz majd az ügyében. Azért választotta célpontjául a Terror Házát, mert egy közintézményt akart megdobni, aminek van jelképes értéke. Állítása szerint az ellen „küzdenek”, hogy ne legyen diktatúra az országban. Hozzátette: nem akart megsérteni senkit a Terror Háza megdobálásával, akit megsértett, attól elnézést kér.

A dobálózást egyébként előzetesen telefonon bejelentette a rendőrségnek, és egy egész “showt” próbált csinálni a szánalmas akciójából. Az események videóra (katt) is kerültek, ahol az illető bemondja a nevét, így reméljük nem okoz számára problémát, ha kiírjuk: Magonyási Árpád. Facebook adatlapja ITT.

Korábbi felvétel alapján (Facebook), rendőrökkel is szeret lökdösődni. Visszanézve az adatlapját, egy büszke “demokratáról” van szó:

/24.hu, Alfahír nyomán Patrióta/

 

Kapcsolódó tartalmak