Belföld 

Csak a szokásos: tovább süllyed a Jobbik “Simicskáné” Andival

“Azokkal nem közösködünk, akik az elmúlt harminc évben részt vettek az ország tönkretételében” – írta nemrég Sneider Tamás állítólagos Jobbik-elnök. Ezek után mi sem természetesebb, mint az, hogy a szemkilövető pártjával jelentenek be közös tüntetést és 2006-ot inkább elfelejtenék. Vargadamm “Simicskáné” Andrea tolja túl a liberális biciklit bicskanyitogatóan.

Gréczy Zsolttal, a DK (Gyurcsány-pártja) emberével:

 

Kiáll a Jobbik is a libernyák-lmbtq-s Nagy Blanka mellett

Ellenzéki képviselők levelet írtak Nagy Blankának, annak a kiskunfélegyházi gimnazista lánynak, aki tavaly decemberben Budapesten, majd Kecskeméten is felszólalt a túlóratörvény elleni tüntetéseken. És többek között azt üzente a bajszos fasznak, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.

Kommunista és LMBTQ-s molinók, zászlók… A Jobbik új cimboráinak a megjelenése

Ezzel az elmúlt napokban a teljes kormánypárti média haragját magára vonta. A legjobban pont az a Bayer Zsolt háborodott fel, akinek a stílusa semmiben sem különbözik a Nagy Blankáétól (csak éppen nem használja azokkal szemben, akiktől a pénzt kapja). Be is bizonyította ezt e konkrét eset kapcsán is, amikor a lányt ezekkel a szavakkal illette: kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli. Most ellenzéki képviselőnők írtak bátorító levelet a bajszos faszozó gimnazistának, tudjuk meg az Indexről, melyből természetesen Bundás Andi sem maradhatott ki: Szeretnénk néhány támogató, bátorító szót mondani neked. Nem ismerünk, nem tudjuk valójában ki vagy, egy dolgot tudunk: iszonyatosan bántanak mostanában, mert volt bátorságod gimnazistaként pár mondatot mondani szívedből, lelkedből saját országod kormányáról. Voltak benne erős szavak, mondatok. Mi is szoktunk ilyeneket használni időnként. Nincs ezzel baj. A baj azokkal van, akik most bántanak, gyaláznak téged. Tudod szerintünk mindegy, hogy igazad van-e vagy sem. Nekünk sincs mindig igazunk. De jogod és jogunk van ahhoz, hogy nyilvánosan beszéljünk hazánkról. Úgy, ahogy gondolkodunk róla. A magyar Országgyűlés képviselőnőiként azt mondjuk neked, hogy nagyszerű ember vagy. Nem a valamelyik tantárgyból elért jegyed, hanem tisztességed, emberi becsületed, helytállásod, bátorságod minősít. És ezekből nálunk most ötöst kaptál. Ismeretlenül is becsülve fejezzük ki tiszteletünket és kívánunk neked erőt megküzdeni a saját ügyedet, ami a mi ügyünk is.

Az aláírók:

Bangóné Borbély Ildikó
Bősz Anett
Demeter Márta
Gurmai Zita
Hohn Krisztina
Kunhalmi Ágnes
Potocskáné Kőrösi Anita (Jobbik)
Schmuck Erzsébet
Szabó Tímea
Szél Bernadett
Vadai Ágnes
Varga-Damm Andrea (Jobbik)

Szép névsor. Összeállt a balliberális feminista tábor. Büszkék lehetnek a jobbikosok az új barátaikról.

Varga-Damm Andrea véleménye 2006 őszéről

Hogy mennyire nincs semmi köze Varga-Damm Andreának az eredeti Jobbikhoz, illetve a valódi hazafiassághoz azt az is bizonyítja, hogy mit gondol a 2006-os eseményekről. Megdöbbentő, hogy idáig jutottunk…

Az EchoTV informátor című műsorába bevágták azt a sajtótájékoztatót, ahol a csatorna riportere feltette azt a kérdést a jobbikos országgyűlési képviselőnőnek, hogy sokan ott voltak a jelenlegi párttársai közül is a 2006-os őszi eseményeken. A válasz megdöbbentő: “ott bizony, ott voltak. Megcsinálták a maguk dolgait, de ma hála Istennek itt vagyunk és most ez a dolgunk. És nem akarok visszaemlékezni, és nem akarok abból se erényt kovácsolni, se bűnbánatot gyakorolni, nem ez a dolgunk ma.” Ide kattintva megtekinthető.

/Kuruc, index, EchoTV nyomán Patrióta/

 

 

Kapcsolódó tartalmak