Belföld 

Budaházy a vármegyések és a Mi Hazánk Ifjai sikeresen akadályoztak meg egy újabb Pride-s rendezvényt

Kizárták a “pánromantikából” az érdeklődő hazafiakat

Pénteken néhány hazafi meglátogatta a Pride hónap keretében a transzneműek támaszpontján megrendezett “pánromantikus rapidrandit”, amelyen azonban nem engedték őket részt venni, inkább feloszlatták az eseményt.

Újabb, a Pride-hónap keretei között megrendezésre kerülő förmedvényt akadályozott meg sikerrel Budaházy György a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai és a Mi Hazánk Ifjai. Pénteken este a TámPONT Mikro Közösségi Térben került volna sor a Pán Rapid Randi elnevezésű érthetetlenül beteg rendezvényre, amikor 19 óra magasságában megjelentek a hazafiak – írja a Szent Korona Rádió

A hazafiak kamerával szerettek volna bemenni a helyszínre, és azt mondták, „szeretnék volna megtudni, mi az a pánszexuális, és mi az a pánromantikus”, mert annyira szürreálisan hangzik, hogy meg szerették volna nézni, hogy mi ez.

Aztán nem voltak hajlandók szabaddá tenni a bejáratot, a rendezvény résztvevőit felvilágosították, és folyamatosan kameráznak.

A szervezők kihívták a rendőrséget, akik megérkeztek a helyszínre, azonban nem voltak túlzottan motiváltak abban, hogy a normalitáspártiakat vegzálják, tekintve, hogy nem történt rendbontás.

Képek a helyszínről. Szégyellik magukat:

Nagyon toleránsak…

Kapcsolódó cikk:

Iskolai érzékenyítő filmvetítést akadályoztak meg a nemzeti radikálisok

Kapcsolódó tartalmak