Belföld Közélet 

Brutális cigányterror a kaposvári Gyermekotthonban (videó) FRISSÍTVE!

Az intézmény a gyámokra, a gyámok az intézményre mutogat, hogy ki a felelős, de a probléma megoldatlan. Szinte heti szinten történnek hasonló brutális atrocitások a cigányok részéről.

Tavaly december 22-én történt a magyar verés a Zita Speciális Gyermekotthonban, ahol a megszokott “üssed, mi meg felvesszük” szisztéma alapján vert meg egy nála kb. egy fejjel nagyobb cigány egy magyar gyermeket.

A Credo in Deum Facebook oldal által megosztott videó alatt a hozzászólók elmondása szerint az egyed a Pávecz Karcsi névre hallgat. (A nevére kattintva elérhető Facebook profilja is!)

Fájó dolog áttekinteni a statisztikákat és belátni, hogy a cigány származásúakban legtöbbször túlteng az agresszíó, amit általában a gyengébbeken vezetnek le. A többen egy ellen már többször bevált módszer, amit alkalmaznak is, de közösségi médiában ezzel való büszkélkedéstől minden jó érzésű embernek kinyíilik a bicska a zsebébe.

Szintén a kommentelőktől kiderült, hogy a bántalmazott fiú már jó kezekben van, sikerült a társainak megvédeni, de ők sem figyelhetnek rá mindig. Radikális változás kell az efféle esetek elkerülése érdekében, hiszen sokan a szép szóból nem értenek.

Íme a videó:

Köszönet a videó feltöltéséért a Kuruc.info-nak!

FRISSÍTÉS! – Elkapták a boxost

A videófelvétel nyilvánosságra kerülése után a kezelhetetlen Pávecz Karcsi megszökött a gyermekotthonból, viszont a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételei szerint hamar elkapták a rafinált boxost:

A Rendőrség közleményeében azt írja: Az ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz, és a felvétel alapján hivatalból intézkedve soron kívül büntetőeljárást rendelt el a két feltételezett fiatalkorúval szemben, tehát a felvétel készítője sem ússza meg a dolgot.

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak