Plusz 

Bombahír – Állítsuk meg az iszlamo-radikalizálódott Leventét! (18+)

Kötelességünknek érezzük tájékoztatni az embereket, hogy B. Levente szélsőséges. Bizonyítékok a leleplező cikkünkben. Ide jutottunk, hogy ilyen alakoknak lehet a közvéleményt befolyásoló szava. Egy valódi demokráciában ezeket az embereket nem szabadna szerepeltetni és perifériára kellene szorítani őket.

Többen állítják, falán Kábát ábrázoló imaszőnyeg lóg, és számos szélsőséges tárgy van a birtokában (például Germanus Gyula könyvei). A Szürke Farkasokkal először a katonaságnál kerülhetett kapcsolatba, ahol több török katonatársa volt. Karatés sporttársai mesélték, egyszer fogadásból tigrisugrással átugrott egy magasra kifeszített övet (akkor sérült meg először a gerince, ami sokk tovább radikalizálta). Az ugrásból azt a következtetést vonhatjuk le: Levente (török nevén Levent) nem csak a Szürke Farkasokkal szimpatizál, hanem kapcsolatban áll egy szélsőséges hindu mozgalommal, a Tamil Tigrisekkel is. Ezt egyébként az a tény is megerősíti, hogy egy ideig behatóan foglalkozott a legradikálisabb indiai szellemi irányzattal, a Védantával, illetve az, hogy 8 hónapon keresztül tanulmányozta a hindu nacionalisták kódolt nyelvét, a szanszkritot. Pontos információnk ugyan nincs arról, ki készítette fel a fentebb említett ominózus Ugrásra, de az eddigiekből nyilvánvaló: ez nem lehetett más, csakis a Maláj Tigris, akit terrorista körökben Szándokánként emlegetnek.

Bizonyíték: Levente törökfürdőben migránsokkal.
Köztudott, hogy a merényleteket fürdőkben tervelik ki.

Levente bűnlajstroma óriási: Kapcsolatban áll a magyarországi Szürke Farkasok Vezérével, Barcsa-Turner Gáborral, aki köztudottan egy Allahos filmet kedvel a legnagyobb közösségi portál egyik aloldalán (Bab Aziz. The prince who contemplated his soul). Ebből logikusan következik, titokban mindketten az arabok istenét, Allahot imádják. Mellesleg egy szélsőséges buddhista irányzatnak, a zennek is hódolói (az erőszakosságukról ismert szamurájok vallása). Ezért nem meglepő, hogy mindketten egy 19. századi zen- és vívómesternek, Jamaoka Tessunak a tisztelőivé váltak, akit minden bizonnyal Soros pénzelt, ugyanis a tag egész életében nem dolgozott (gyárban).

Rejtett kamerás bizonyíték: Levente itt eszik migránskaját

Nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy e Veszélyes Elem előszeretettel eszik iszlámos ételeket (dürüm, kebab; törökméz, baklava). Ebből arra következtethetünk, hogy hosszabb időt töltött muszlim terroristák körében. Valószínűleg ott tanulta meg az arabok nyelvét, a „migránsot” is. Ezért volt az, hogy a fehérvári állomás átépítésekor simán meg tudta magát értetni a vonattal utazó migránsokkal, akik között voltak dél-koreai-migránsok, francia-migránsok, turista-migránsok, illetve csekély számú migráns-migránsok. Ez utóbbi információ egyébként az ott szolgálatot teljesítő vasutasoktól, illetve a melléjük beosztott vasútőröktől származik, akik közül az egyik úgy vélte, ha sok tökmagot eszik, nem lesz prosztatája. Nem is volt neki – mondjuk más sem, viszont április 8-án Ő is szavazhat.

Frissítés:
A cikk megjelenése után megkeresett bennünket Levente történelem tanára, L. László, aki elmondta: „Egyáltalán nem lep meg a hír. Nekem már gyermekkorában is gyanús volt a fickó. Ha a rossz magaviselete miatt körmöst adtam neki, ujjaival a Szürke Farkasok ismert kéztartását vette fel” – állítja a köztiszteletben álló tanár


Bizonyíték: Levente iskolában (jobbról a 4.)

Kapcsolódó hír – Vona Gábort feljelenti a Fidesz a pápa elleni merénylet miatt

A napokban derült ki hiteles forrásból (Origo), hogy 1981-ben a Jobbik elnöke lehetett az egyik szervezője a II. János Pál pápa elleni merényletnek.
“Gábor nagyon furcsán viselkedett azokban az időkben” – meséli a neve elhallgatását kérő egykori óvónő.

Jobbik közeli forrásaink is megerősítették, hogy a Jobbiknak már 1980-ban szoros török kapcsolatai voltak, ez vezethetett oda, hogy Vona már 3 évesen felvette a kapcsolatot a merénylőkkel (állítólag Leventével is – további tényfeltáró részletek hamarosan a kettőjük kapcsolatáról – a szerk.)

“Lebukott!” – reagált Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő. Arra a kérdésre, miszerint Vona nem biztos, hogy 3 évesen részt vehetett benne, a képviselő azt válaszolta, ez csak az ellenzéki sajtó, főleg Simicska terelése. 

“A kor itt másodlagos, a tettek számítanak. Megyek feljelentést tenni.” – zárta gondolatait Németh.

“Ez a geci már az óvodában is lebontotta volna a kerítést” – reagált Bayer Zsolt, népszerű publicista. “Hagyjál már, hogy három évesen nem tudott arabul. Faszt nem! Kurva anyád!” – mondta Bayer.

A Jobbik nevetséges magyarázkodásba kezdett, szerintük egy 3 éves gyerek ilyenre képtelen, és a Jobbik a rendszerváltás előtt nem is létezett. Na persze, mondhatnánk…

/Patrióta – Napi AntiHabony/

Kapcsolódó tartalmak