Külföld 

Beteg világ: Kislányt szült a transznemű férfi

Egy Trinity-Leigh Louise Cross nevű kislány gyötrelmei kezdődtek meg születésével, mert ő az első baba, akit jogilag férfi szült Nagy-Brittanniában.

Az anya (apa, valami, izé) Hayden Robert Cross, aki Paige-ként látta meg a napvilágot, de gyerekkora óta inkább fiúnak érezte magát. Hayden három éve, 18 éves korában kezdte meg nemének orvosi átalakítását, és jogi szempontból is férfi lett, felvette a Hayden nevet.

Azt tervezte, hogy lefagyasztatja petesejtjeit, hogy egyszer azokat egy nőbe ültetve lehessen saját gyereke. Csakhogy a művelet rendkívül drága lett volna. Ezért tavaly úgy döntött, hogy maga fog szülni, ameddig még nem késő.

Szeptemberben leállt a tesztoszteron hormonokkal, megszakította nemének átalakítását, és a Facebookon spermát kért. Egy ismeretlen egy kis csomagban a küszöbén hagyott egy adagot.

Cross teherbe esett, június 16-án megszülte a kislányát, és arra készül, hogy hamarosan folytatja a férfivá válását, és visszatér a kezelésekhez. Ha a végére ér, akkor már biztosan nem lehet gyereke.

Ezt a beteg dolgot miért hagyják a hatóságok, vajon mit kell majd nap mint nap átélnie ennek a szegény kislánynak, aki nem tehet az anyja/apja/kitudjami devianciájáról.

[wpdevart_like_box profile_id=”patriota.info” connections=”show” width=”700″ height=”250″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”hu_HU”]

/444 nyomán Patrióta/

 

 

Kapcsolódó tartalmak