Belföld Közélet 

Bayer Zsolt: Izrael a szövetségesünk a migráns-válság miatt

“Pontosan a migráns politika miatt nekünk most a legfőbb, egyik legfőbb szövetségesünk Izrael” – így kommentálták és magyarázták azt, hogy miért kellett az ENSZ és harmincvalahány EU-s tagország (és Törökország, meg egyéb államok) álláspontjával szembemenve támogatni a Netanjahu-Trump tengelyt, a palesztinok halomra mészárlását saját földjükön és részt venni eközben az USA nagykövetségének Jeruzsálembe költöztetésében.

A Sajtóklubban mentek nagyot Bayer Zsolték, hivatásos fideszes agitátorok. Az ember nézi és csak csóválja a fejét: ezek kérem szépen forditva ülnek a lovon! Pont, hogy Izrael érdeke a migránsválság, hiszen igy van szabaddá vált földterület a Közel-Keleten, tudják a káoszt generálni a iszlám országokban, plusz Európát is meggyengitik, akik a palesztin kérdésben nem az ő pártjukat fogják. Ezt az Izraelt kell támogatni tehát a migráns-politikában…. 34 perc körül kezdődik az agyrém (Katt), amiben próbálják a megmagyarázhatatlant megmagyarázni, nevezetesen egy kereszténynek és hazafiasnak hazudott Fidesznek miért érdeke Izraellel barátkoznia.

Három éve még más volt a véleménye Bayer Zsocónak Izraelről és a palesztinokról… jah, akkor még nem voltak szövetségesek, és más volt a pártpropaganda.

Korábbi tartalmak a témában:

“Orbán úr jó barátja Izraelnek és a zsidó népnek”

Izraeli terror Gázában: 58 halott, háromezer sebesült

Netanjahu utasítgatta a V4-eket: támogatni kell a terrorállamot az EU-ban

Az ENSZ nem fogadja el Izrael magyarázatát a gázai vérontásra

 

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak