Belföld Extra 

“Azt mondták várjuk meg amíg besötétedik, de nem történt semmi.”

Nacionalista fiatalok látogattak ki az Auróra környékére, mert tegnap délután folyamán egy úriember az Aurórában megemlítette, hogy az ott jelen lévő hazafiak majd este legyenek bátrak.

A csütörtök este folyamán nemzeti radikálisok zavarták meg az LMBTQSTB szervezet egyik újabb tanároknak szóló érzékenyítő fejtágítását, ahova a HVIM saját készítésű molinóval érkezett.

A párbeszéd alatt az egyik káromkodó, remegő hangú antifa, az alábbi mondatot intézte a nemzetiekhez: “Majd megvárjuk amíg besötétedik…”

A kis drogfészküket féltő liberális bizonyára az alábbi kijelentést fenyegetésnek szánta, így pár nemzeti érzelmű bajtársunk meg is várta az éjszakát, de hiába vártak, nem történt semmi…


Már megszokható a szélsőbaloldali szervezetektől, hogy szinte az sem igaz, amit kérdeznek. Legfőbb céljuk az igénytelen életmód és mindennapos drogfogyasztás valamilyen törzshelyen való gyakorlása, a leggyengébb fiatalok manipulálása és a gyengeségük minél nagyobb társadalmi rétegre való agresszív ráerőltetése. A nemzeti oldal nem hajlandó ennek az életképtelen életmódnak behódolni és engedni, hogy minél nagyobb társadalmi teret nyerhessen hazánkban. Így minden törvényes módon fel fognak lépni ennek megakadályozása érdekében.

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak