Külföld 

Az olaszok 15%-a szerint nem volt holokauszt

A szombat.org cikkét csak változatlan formában merjük közölni, még az értelmetlen mondatokhoz sem merünk nyúlni, ugyanis törvényben van rögzítve, hogy ki, mit gondolhat a holokausztról és nem szeretnénk véletlenül sem elkövetni valami törvénytelent…

“Ez az adat egy átfogó felmérésből származik, mely Italy Report néven jelent meg a napokban s az olaszok véleményét mutatja a legkülönbözőbb ügyekben, beleértve a kormányról, a médiáról, az olasz történelemről alkotott álláspontjukat.

Az 1120 megkérdezett több mint 15 százaléka vélekedett úgy, hogy a Holokauszt soha nem történt meg – ami ötszöröse a 2004-es adatnak, amikor 2.7 százalék nyilatkozott hasonlóan.

Ezen kívül 24 százalék értett egyet azzal, hogy a zsidók irányítják a gazdaságot és a médiát, 26 százalék szerint pedig az amerikai politikát is.

Emellett kétharmaduk úgy vélte, hogy az elmúlt hónapok antiszemita incidensei elszigetelt esetek és nem tükrözik az olasz antiszemitizmus.

Húsz százalék értett egyet azzal az állítással, hogy Benito Mussolini, a 20. századi fasizmus atyja alapvetően nagy vezető volt, aki csak néhány hibát követett el.”

/JTAszombat.org – Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak