Belföld Vélemény 

Akkor most az Erő és Elszántság a Soros?

Olyan interjút adott az Azonnalinak Lantos János, a szélsőjobboldali Erő és Elszántság elnökségi tagja, hogy attól a “Nemzeti Konzultáción” radikalizálódott kretén állat egészen biztos, hogy infarktust kap!  Ellnézést kérek a nyers fogalmazásért, de úgy gondolom, ha egy lovagkeresztes értelmiségi megengedheti magának ezt a hagnemet akkor én is.

A hungarista Pax Hungarica Mozgalom (PHM) egykori helyettes vezetője nem rejtette véka alá a “Soros – terv” iránt érezett önfeledt rajongását. Sőt, egyenesen odáig ment, hogy elmesélte: amikor két éve kint járt a Keleti pályaudvarnál, és látta az ott összegyűlt nőket és gyerekeket, akkor bizony megsajnálta őket.

Az Azonnali kérdésére önleleplező módon még azt is eláruta, hogy, ő maga nem zárkózik el azok elől a menekültek elől, akik legálisan igyekeznek menedékstátuszt szerezni, és ezért végigcsináljak az ehhez szükséges kötelező procedúrát is.

Habár, próbálta menteni a menthetetlen és gyorsan hozzátette, hogy ettől még magát a folyamatot nem tartja pozitívnak. Mégis jól tudjuk mi az igazság:

le akarja bontani a kerítést!

Még az is lehet, hogy macskákkal alszik és a szemöldökét is szedi, ráadásul jobbikos csipesszel! – gondolhatja a Tupó bácsi értelmi szintjén megrekedt átlagos Fidesz – szavazó.

A beszélgetésből nem tudjuk meg, hogy mi Lantos véleménye a nyugdíjasokról. Ám azok után amit hallottunk nem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy feldarabolja és elássa őket a kerjtében, esetleg megeszi őket.

Miden elképzelhető, mióta Soros György betette ide a lábát! – helyeselne Németh Szilárd rezsi – és civileltakarító biztos, majd elítélné a provokációt.

Kedves szélsőjobbos barátaim!

Ne legyenek illúzióitok és ne tévesszen meg titeket a propaganda mert mérget vehettek rá:

ha párttá alakulása után az Erő és Elszántság a Fidesz potenciális kihívójává tornászná fel magát,  a Habony Művek sajtóbérgyilkosai ugyanúgy beleszállnának, ahogy most a Jobbikba. Sorosbérenc csicskát, kerítésszaggatót, migránssimogatót csinálnának Lantos Jánosból is.

Az fel sem merülne a kormányprostik fejében, hogy azért sajnálta meg a Keleti pályaudvaron összesereglett nőket és gyerekeket, mert a fideszes gyűlöletkampány ellenére még ő is ember tudott maradni.

Ám jönnének az “igazmagyar” Varga – Bíró Tamások, hogy megmagyarázzák, mekkora egy liberális köcsög…

Vajon hinnétek nekik?

/Mészáros Gábor – Patrióta.info/

 

Kapcsolódó tartalmak