Külföld 

Agyrém: nem nélkülinek regisztráltak be egy csecsemőt

A sötétség erői egyre inkább kiterjesztik hatalmukat: Kanadában nem nélkül, “semleges” névvel jegyeztek be egy csecsemőt a hatóságok egy buzeráns “szülő” kérésére.

Valóságos formát öltött az egyik leghíresebb liberális vicc, ugyanis a Justin Trudeau által vezetett Kanadában mostantól az állam is azon állásponton van: majd eldönti a gyerek, hogy fiú vagy lány akar-e lenni, ha felnő.

Mindenki ismeri a klasszikus SZDSZ-es, liberális viccet, miszerint két libsi anyuka babakocsit tolva beszélget, mire az egyik megkérdi a másikat: “mondd, ez a szép kisgyermek fiú vagy lány?”Mire érkezik a gender- és fejlettnyugatkompatibilis válasz: “ne erőszakoskodj, majd ő eldönti, ha felnő!”. Na ez az a poén, amely már egyáltalán nem vicces és nem is fikció Kanadában.

Ugyanis Brit Columbia tartományában már ki is adták az első olyan egészségügyi kártyát egy újszülöttnek, amelyen a gyermek nemét szándékosan nem jelölte meg a hatóság.

Ezt pedig arra tekintettel tették meg, hogy a feltehetően súlyos mentális gondokkal küszködő, egyedüli transzgender anyja és/vagy/egyszerre apja (nem tudjuk eldönteni – a szerk.) kiharcolta, hogy úgy nevelhesse majd a csöppséget, hogy ne legyen annak hivatalos neme.

A szakállas egyén, aki világra hozta a csecsemőt úgy kommentálta a szerinte forradalmi döntését, miszerint

“egyelőre nem tudom, hogy micsoda, nem szeretnék sietni azzal kapcsolatban, hogy ilyesfajta dolgokkal megbélyegezzem a gyerekem.”

Sajnos az anyának és/vagy/egyszerre apának ugyanakkor abban együtt kellett működnie a hatóságokkal, hogy nevet adjon a gyermeknek. Leggyakrabban azonban – mondhatni, normális esetekben – ilyenkor ki szokott derülni, hogy azért a gyermek milyen biológiai nemmel született. Csakhogy ebben az esetben erre is kínosan ügyelt az egyén, nehogy valami középkori tempót idézzen fel. Ugyanis a kisbabát “Searyl” névvel illette, amely legjobb tudásunk szerint egy nem létező angolszász név, ebből adódóan kikövetkeztethetetlen, hogy milyen nemet takar.

Akit minden részlet érdekel ezzel az egyénnel és a világával kapcsolatban, az könnyű szerrel meglátogathatja a saját holnapját, vagy például beiratkozhat a Soros-egyetemre, vagy  az ELTE gender tanulmányok szakára is.

 

 

A PATRIOTA.INFO SZERKESZTŐSÉGÉNEK AZ A VÉLEMÉNYE, HOGY EZ NEM A SZABADSÁGJOGOK KINYILVÁNÍTÁSÁNAK EGYIK FORMÁJA, HANEM A GENDERPROPAGANDA RÁERŐLTETÉSE EGY ÁRTATLAN CSECSEMŐRE.

EZ NEM MÁSSÁG SZABADSÁGA, EZ A NORMALITÁS ELNYOMÁSA!

 

 

/888 nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak