Belföld Közélet 

A valódi jobboldal erősödik

Amióta a Jobbik a nemzeti radikális oldalról a középre és balra kezdett el mozogni a kormányváltás reményében, azóta egyfajta politikai űr kezdett el kibontakozni a régi helyén. Úgy néz ki vannak jelentkezők a nemzeti radikálisok képviselésére.

A 2014-es választások után voltak szerencsétlen (fél)őrültek a Magyar Hajnal és a Nyugodt Hétköznapokért Polgárőr Egyesület keretén belül, amely a sértődött ex-jobbikosokból álló szervezetek elindultak totálisan eredménytelenül, nyíltan a Jobbik ellen a választásokon. Nyilván ma már csak ez a cikk állít nekik emléket.

/Leakarták utánozni a görög Arany Hajnalt…nem sikerült. /Forrás: cink.hu/

Nem olyan rég a Betyársereg is bejelentette, hogy politikai szárnyat hoz létre, de erről eddig részletes információ még nem látott napvilágot, ellenben az olvasóink által már jól ismert fiatal egyetemistákból álló Identitesz toborzó videóval lépett szintet a radikális oldalon.

A videó végén elhangzik egy eléggé erősen sejtető mondat:

“NEM MARADUNK AZ EGYETEMEK VILÁGÁBAN.”

Ezt a mondatot milliónyi változatban lehetne értelmezni, arra is gondolhatnánk, hogy egyetemi mozgalomból szélesebb társadalmi réteg mozgalmává válik, bár ezt már régebben bejelentették, így ha helyesen akarjuk értelmezni ezt a kijelentést, akkor bizony a párttá alakulás lehetőségét vetették fel.

A fenti következtetést azt is megerősíti, hogy a honlapjukon egyre markánsabban és gyakrabban foglalkoznak aktuálpolitikai kérdésekkel és saját véleményük van a világról, nem egy párt irányzatait tükrözik vissza.

/László Balázs, az Identitesz vezetője. /Forrás: facebook/

Úgy néz ki, nem csak a liberális oldalról milliókkal kitömött Momentum Mozgalom lesz az egyetlen fiatalok által indított közéleti színfolt, hanem a jobboldali fiatal értelmiségiekből álló Identitesz is fog tudni újat mutatni, érdemes rájuk figyelni.

/Patrióta.info/

Kapcsolódó tartalmak