Belföld Közélet Kultúra 

LMBTQ+ négypárti vita Novák Előddel

Eleget tett a meghívásnak majd a normalitást és az egészséges családmodellt képviselte Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke az LMBTQ+ politikai kerekasztal-beszélgetésen.

Rég volt már arra precedens, hogy “értékrendüktől” eltérően gondolkodó politikust, vagy bármilyen magánszemélyt beengednek az LMBTQ+ szervezetek rendezvényeikre, ahol ezen eltérő álláspontokat nyilvánosan el is mondhatják. Előd sajtómunkatársát, például be sem engedték, konkrétan a Pride házirendjére hivatkozva kizárták minden általuk szervezett rendezvényről, miszerint már megzavarta egynek a lebonyolítását.

Túl szép, hogy igaz legyen kategória, hogy a Mi Hazánk politikusa csak úgy részt vehetett a vitán, hiszen Előd már közösségében nem is ajánlhatta a rendezvényt, mivel az már telt házas volt. (A rendezvényre érkezve olyanok is bejuthattak, akik nem regisztráltak. – a szerk.) Így a közönség 98%-át természetesen Momentumosok, DK.sok és szocialisták tették ki, akik a folytonos bekiabálással, személyeskedéssel nyers bunkósággal próbálták véleményüket kinyilvánítani.

A vita során folytonosak voltak a szemforgatások és a belebeszélések is a balliberális politikusok részéről is, amikor Előd fejtette ki gondolatait, de még akkor is, amikor hiteles forrásokra, szakemberekre hivatkozott mondandójában. Egyedül Donáth Annában volt annyi emberség, hogy legalább a közönséget korrekt viselkedésre szólította fel, amikor azok már majdnem a földhöz vágták magukat a hiteles tények hallatán.

Szó volt a pártok LMBTQ+ emberekhez való hozzáállásáról, a homoszexuális propaganda veszélyeiről és Budapest Pride deviáns viselkedései formáiról, amikről példát is láthattunk a beszélgetés végén.

A rendezvény végén a Momentumos szervezők és Donáth Anna személyesen ígéretet tettek arra, hogy a jövőben nem lesz példa konkrét emberek, munkatársak kizárására és izgatottan a várják a legközelebbi alkalmat, hogy a egy konstruktív diskurzust folytathassanak le más értékrendet képviselőkkel.

A vitáról készült teljes felvétel:

LMBTQ+ politikai kerekasztal Novák Előddel

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke részt vett a Momentum által szervezett politikai kerekasztal beszélgetésen az LMBTQ+ témában.

 

/Patrióta/

 

 

 

Kapcsolódó tartalmak