Belföld Közélet Kultúra 

A Mondocon rendezvény eljött a gyerekeinkért

A gyerekek még nyitott szemmel és elmével élnek, mindenre kíváncsiak, mindent könnyen befogadnak és magukévá tesznek. Könnyű őket befolyásolni, alakítani. Pontosan ezért igyekeznek beszivárogni az LMBTQP+ mozgalmak az ifjúsági szervezetekbe. Legtöbbször ott jelennek meg, ahol nem is várnánk őket. Mondjuk egy tiniknek szóló rajongói fesztiválon, aminek semmi köze a szexuális devianciákhoz. Látszólag. A hétvégén zajlott a ‘Mondocon’ nevű rendezvény, ami negyedévente kerül megrendezésre a Hungexpo területén. 

A kissé felkavaró, nemi identitászavaros mozgósító videójukat látva ők is a szelíd, kedves propagandával próbálkoznak hogy áttérítsék a gyenge lelkű fiatalokat a másságra:

Őszi MondoCon 2018 Suga Trailer

Ha ősz, akkor MondoCon! ♥ Október 20-21-én ismét vár téged Magyarország legnagyobb szubkulturális rendezvénye. Anime, manga, sci-fi, fantasy vagy gamer fan vagy? Szereted a K-popot, a pankrációt, a board gameket, Japánt, a figurakészítést, a rajzolást és a cosplayt? Megőrülsz a japános, ázsiai vagy bármilyen fandomhoz köthető fancuccokért? Akkor nálunk a helyed.

A japán (és koreai) popkultúra rajongóinak szóló rendezvényre minden alkalommal közel húszezer (túlnyomó többségében) tizenéves lány zarándokol el. A különféle programokkal (jelmezverseny, karaoke, filmvetítés, stb.), vásárral és bemutatókkal színesített rendezvénysorozat még a 2000-es évek közepén kezdődött, akkor még Animecon néven, ami nagyon gyorsan többezres fesztivállá nőtte ki magát. A japán rajzfilmek iránti rajongás a ’90-es évek közepén jelent meg hazánkban, miután az újonnan induló RTL Klub csatorna több anime sorozatot is vetíteni kezdett. (Emlékezzünk vissza a Dragon Ball c. rajzfilm körüli botrányokra, ami végül a sorozat betiltásához vezetett, és az csatornának büntetést kellett fizetnie.)

Érdekes mellékszál, hogy a kezdetben egy közhasznú egyesület (Magyar Anime Társaság) által grundolt rendezvénysorozatot az MSZP-s Szekeres Imre fia, Szekeres András Márk “privatizálta ki” magának, miután szétverte az egyesületet. A szélbalos fiúcska ámokfutásáról a kormánymédia egyik orgánuma, a Pesti Srácok tavaly ősszel komoly tényfeltáró riportot készített, de érdekes mód a Fideszt azóta sem zavarja, hogy az egyik prominens politikai ellenfelük fiacskája mekkora lenyúlást hozott össze, és sikeresen terjeszti a baloldali eszméket a tinik közt. Képes beszámoló következik:

Ha tizenhat évesen nem találsz párt magadnak, vonzódj a fiúkhoz
Szivárványos zászlóval érzékenyítenek
Egyesek nemzeti színű zászlóval mennek meccsre, mások szivárványossal a Mondoconra
Labilis transzvesztita éli ki vágyait a rendezvényen
LMBTQPSTB>@}˙^ piknik
Szatyrod is milyen

A képekhez nincs mit hozzátenni, önmagukért beszélnek. Csak még egy megjegyzést szeretnénk tenni azoknak, akiket még a fentiek sem győztek meg: A 2019 tavaszi Mondocon díszvendége az osztrák “Nana Kuronoma” művésznevű cosplayes és modell volt, aki jó pénzért árulja a neten a meztelen és kötözős képeit. Na, hát Szekeres András Márk ilyen példaképeket akar a gyerekeinknek…

 

Forrás: Antigender nyomán

Kapcsolódó tartalmak