Belföld 

A Mi Hazánk megtartotta programadó rendezvényét és a nemzeti oldal seregszemléjét is egyben

A Mi Hazánk az Európai Parlamenti választások kampányának nyitányaként megtartotta programadó gyűlését Novák Előd konferálásával. Egy 500 fős csarnok színültig telt hazafiakkal, pedig regisztrációhoz kötött volt a kulturális betétekkel tűzdelt nagyszabású, színvonalas rendezvény. A programadó beszédet Toroczkai László elnök tartotta, aki felvázolta az párt elképzeléseit nemcsak az európaiságot illetően, hanem belpolitikai irányokat is megjelölve. Meghirdette az “Északi Civilizáció” védelmét, illetve kimondta, hogy Magyarország a magyaroké, Európa pedig az európaiaké. Tisztázta sokadjára azt is, hogy sem a Fidesszel, sem a balliberállis tömbbel nincs összefogás.

A rendezvényen jelen volt többek között Budaházy György és Gaudi-Nagy Tamás is, mind a kettőjük életútját méltatta beszédében Toroczkai. De más, hazafias prominens személyek is tiszteletüket tették: Budaházy Edda, Tyirityán Zsolt vagy éppen a HVIM vezetői közül Barcsa-Turner Gábor és Kónyi-Kiss Botond.

Toroczkai László beszéde megtekinthető itt:

Gaudi-Nagy Tamás így számol be az eseményről facebook-oldalán:

Még mindig időszerű: Magyarország a magyaroké !

Tegnap Toroczkai László meghívására részt vettem a Mi Hazánk Mozgalom évadnyitó rendezvényén, ahol nagyívű beszéde keretében bemutatta a mozgalom európai parlamenti választási programját (https://mihazank.hu/a-mi-hazank-europaja-ep-valasztasi-prog…). A program a nemzeti önrendelkezést állítja központba határon innen és túl, és az ellenállást a bevándoroltatást és gyarmatosítást erőltető, európai őshonos nemzeteket felszámolni kívánó háttérhatalmi erőkkel szemben. Véleményemet és javaslataimat a program kapcsán kikérték. „Magyarország a magyaroké !” Ez a régi, 2009-es jelmondat továbbra is időszerű. A Jobbik árulását és balliberálisokkal való szövetkezését követően fontos, hogy a nemzeti radikális közösség hallassa hangját, minél szélesebb mozgalmi alapon is megszervezze magát és hazánk védelme érdekében európai szinten is fellépjen a „csak a nemzet” elv jegyében. Sok harcostárssal találkoztam hosszú idő után és örömmel tapasztaltam, hogy a nemzetért érzett felelősség vezeti őket továbbra is. Ráadásul éppen azon a helyszínen, ahol 12 éve, 2007 februárjában a Civil Jogász Bizottság, 2006 őszi rendőrterrort leleplező jelentését mutattuk be.

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak