Belföld Közélet Kultúra 

A Mi Hazánk Ifjai folytatják a harcot a normalitás védelmében

Ahogy a homoszexuális propaganda, úgy a Mi Hazánk Ifjai sem állnak le a munkával. Minden formában igyekeznek felhívni a figyelmet a deviancia reklámozásának veszélyeire.

A buszmegállóknál mindenki számára látható Coca-Cola plakátok melyeken homoszexuális párokat mutogatnak, komoly felháborodást keltettek a magyar lakosság nagy részében, ami egy normalitás melletti láncreakciót indított el.

A CitizenGO például petíciót indítottak el, amit a BKK-nak, a főpolgármesternek és több kerületi polgármesternek címeztek, hogy intézkedjenek a plakátok eltávolításában.

Több ismeretlen normalitás párti pedig egyénileg oldotta meg a cserét, saját maguk szedték ki a plakátokat helyükről, majd erről oktató videót is készítettek:

A Mi Hazánk Mozgalom eddig már autós blokáddal, felszólítással, sajtótájékoztatóval és szórólapozással is tiltakozott a cég politikai megnyilvánulása ellen, ifjúsági szervezetük, a Mi Hazánk Ifjai pedig már Hév megállóknál is akciózik, hogy ne terjedhessen egy a fertő országszerte.

A saját készítésű molinó egyébként a Hév-en utazva is elég szépen látszik:

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak