Belföld 

A HVIM kordont alkotva zárta le a deviánsok elől a Lánchidat (videókkal frissítve)

Többszörös sikert ért el a magyar nemzeti ellenállás a 2017-es Budapest Pride kapcsán: nem sikerült kordonok nélküli vonulást kiharcolnia a társadalmat züllesztő erőknek és még sikerült a hatalmas rendőri biztosítás ellenére is megakasztani a menetet és komoly figyelmet kiharcolnia a normalitás üzenetének.

A hazafias erőknek bejelentett tüntetésük volt, amin körülbelül 40-50 ellentüntető képviselte magát, de már akkor gyülekezett egy “keményebb mag” a közeli Szabadság téren. A vármegye harcosai várták a kínálkozó alkalmat.

Bejelentett tüntetésen a vármegyés lányok

Az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, hogy az idei Budapest Pride elnevezésű vonaglás milyen útvonal és milyen körülmények között lesz megtartva. Lesz-e kordon, vagy nem, illetve, ha lesz, akkor mit lépnek a szervezők. Csak a vonulás előtt közvetlenül jelentették be az útvonalat, ami érintette a Lánchidat és a Várkert Bazárnál ért véget, a Kossuth térről indulva. A HVIM gyorsan és kreatívan reagálva lezárta a hidat, még mielőtt rendőrök biztosították volna az útvonal ezen részét. A vonaglást ezzel megakasztották a harcosok, illetve a világ felé is tudatták, hogy a magyar nemzeti ellenállásban van még erő.

A HVIM közleményt adott ki – győzelemként értékelték az akciójukat.

 

/Patrióta/

 

Kapcsolódó tartalmak