Belföld Közélet Kultúra 

A Coca-Cola is a másságot propagálja, ma már hazánkban

A soha véget nem érő Pride hónap után az amerikai multicég “Love Revolution” néven kezdte el deviáns kampányát, szétplakátolta a metró -és villamosmegállókat, a belváros legforgalmasabb helyeit a homoszexualitás népszerűsítő képekkel.

Már az eddig LMBTQXY˘í#} közösségek mellett kiállt Coca-Cola igyekszik kelet felé terjeszteni a deviáns viselkedést. Jelenleg éppen egy menő dologként, egy trendi szokásként próbálja beállítani a homoszexualitást. Elég elgondolkodtató a tény, hogy a 18 alattiaknak nem ajánlott Nemzeti Dohányboltokba való belépést szabályozza a jelenlegi törvény, de a tömegközlekedéssel utazó három/négy/öt éves gyermekeknek szembesülniük kell ezzel a gyomorforgató látvánnyal a belváros utcáin.

A jelenlegi Fidesz kormány nem hogy a Budapest Pride-ot nem tiltotta be, de az anarchista, szélsőbaloldali fajtalankodó rendezvényeik ellen sem tett semmit, sőt még ki is vezényelték hozzájuk a Pintér őrség pár tucatnyi tagját, hogy védjék az érzékeny tornából felmentetteket. Ha így folytatják az ál-nemzeti “kormányzást”, akkor Magyarországon is megjelenhetnek a megszokott felvonulásnál sokkal szélsőségesebb, gusztustalanabb kampányfilmet:

This Coke is a Fanta | Celebrate International LGBT+ Pride Day

The world is full of homophobic expressions such as “He plays for the other team” or “Pillow bitter”. In Brazil, people say: “That Coke is a Fanta”. Not in a nice way. So, Coca-Cola decided to take a stand.

 

/Patrióta/

 

 

Kapcsolódó tartalmak