Extra Külföld 

A balliberális média jelenti: 6 millió németet akartak megölni a bosszúálló zsidók

A “NAKAM” (magyarul: bosszú) nevezetű holokauszttúlélőkből álló zsidó csoport bosszúból hat millió német meggyilkolását tervezte.

1945-ben került sor a németek vérére szomjazó bosszúálló csoport megalapítására körülbelül ötven fővel Bukarestben. Abba Kovner, aki később Izrael egyik legnagyobb költője lett úgy vélte hogy az ellenség csak úgy tanulhatja meg, hogy nem úszhatják meg büntetlenül a holokausztot, ha ők is megölnek 6 millió németet. A csoportba Izrael későbbi vezetői is beszálltak.


A bosszúállók terve az volt, hogy München, Nürnberg, Frankfurt és Hamburg vízellátását megmérgezik, és ezzel rengeteg, többségében ártatlan német civilt ölnek meg. Kovner saját hangfelvételein beszél a Nakam terveiről, ami szerinte nem személyes bosszúról szólt. Csupán több millió ártatlan civil meggyilkolásáról. Amikor a vízhálózat megmérgezése nem sikerült, akkor elég kevés sikerrel, arzénnal kenték be egy péküzem kenyereit, ami volt német SS-katonákat látott el a börtönben… A teljes indexes cikk ide kattintva olvasható.

A bosszúálló zsidók tehát semmivel sem jobbak, mint azok az általuk szörnyetegnek definiált náci katonák, akik a háború idején őket munkatáborokba szállították. Egyedül a zsidóság kap mai napig anyagi kártérítést veszteségeikért, a több millió európai és amerikai család – kiknek családtagjaik szintén a háborúban estek el -, kimaradnak ebből. Bizonyára nem származási alapon…

Mai napig a második világháborús veszteségeikkel indokolja a cionista, terrorállam Izrael is a palesztinok tömeges legyilkolását.  Ők már elszenvedtek hasonlót, most más népeken van a sor, hogy megtapasztalják ezeket a szörnyűségeket. Ők érinthetetlenek, gondolják.

Ez tapasztalható a hollywoodi filmekben is, ahol szintén a zsidóság szenvedései vannak leginkább kiemelve ebből a korszakból. Németországban és Hazánkban már a háborús hőseinkről való megemlékezéseket is betiltják.

/Index nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak