Betolakodók 

2300 befogadott migráns? Minimum 10 ezerrel több!

Hatalmas botrányt kavart, hogy az Orbán-kormány befogadott 2300 “oltalmazott” migránst. Kiderült, hogy Szél Bernadett féle migráncs-simogató szervezeteket is támogat a kormány. Belekeveredtek a hazudozásba rendesen, de a helyzet még súlyosabb: a KSH adatai szerint ugyanis még több migránst fogadtunk be az elmúlt évben, minimum 10 ezerrel többet!

Gyorsan tekintsük át a kormány menekültpolitikájának ellentmondásait:

  • Sorosozás, miközben a kormány tagjai közül sokan Soros-ösztöndíjjal tanultak.
  • Ott van a kötvény, ami azt jelenti, hogy pénzért bárki vásárolhatott magának állampolgárságot. A pénz Rogánékhoz köthető offshore cégeken keresztül megy ki tudja hova…
  • Nem fogadunk be migránsokat a propaganda szerint, majd kiderült, hogy 2300 “oltalmazott” migránst igen.
  • Ezek az oltalmazott migránsok aztán ugyanolyan bűnözők, mint a többi (katt), de még lakástámogatás is jár nekik.
  • Szél Bernadett nem vehet részt a nemzetbiztonsági üléseken, miközben a kormány a migráncs segítő szervezetét, a Menekültek Egyesületet 200 millióval támogatta (katt).
  • Az LMP migránsa is nemzetbiztonsági kockázat, de korábban a honvédségen belül volt állományban (miközben hazafiakat zavarnak el “szélsőséges” nézetek miatt.)

 

A legnagyobb migránsáradatról azonban nincsen szó semelyik médiafelületen. Egy MTI-s anyagban jött le két hete a hír, hogy 9 ezerről 19 ezerre nőtt a kínaiak száma hazánkban! Értjük? Egy év alatt tehát nem 2300 migránst, hanem 10 ezerrel TÖBBET fogadtunk be. Összesen már 19 ezren vannak csak a kínaiak. Mi is megírtuk a hírt, de egyik párt sem támadta ezzel a kormányt, ami nem véletlen (katt).

Kínai feltételek és hazaárulás

A kínai diplomáciát jól ismerő forrásunk szerint tudatos, hogy nem esik szó a kínai bevándorlókról hazánkban, sőt, nem létezőnek tekinti a problémát a mindenkori kormányzat, sőt, az ellenzék is. Holott árnyékállamot üzemeltetnek, hiszen saját iskolarendszerük, médiájuk, alviláguk (katt), kereskedelmük van. Tehát egyértelműen nemzetbiztonsági kockázatot jelentene a kínai migránsok jelenléte, de mégsem foglalkoznak velük. A válasz nagyon egyszerű: Kína csak úgy hajlandó tárgyalni bárkivel (ellenzéki pártokkal is!), ha elfogadják a feltételeit, ami feltételek közel sem gazdasági-üzleti jellegűek, hanem kőkeményen politikaiak.

Kína területi integritásának tiszteletben tartása: sem Tibet, sem Ujguria kérdését nem lehet feszegetni.
A kínai kolónia kérdéséről is hallgatni kell. Ha ezek nem teljesülnek, akkor nincs semmilyen együttműködés, sem gazdasági, se semmilyen – állítja a kínai külpolitikát ismerő szakértőnk.

Nemcsak a tárgyalásokon nem szabad ezeket a kérdéseket felhozni, hanem a belpolitikában is tiltólistára helyeztetik ezeket a témákat. Így történhet meg az, hogy Tibet mellett tüntetőket megakadályozzák, hogy kimenjenek az utcára tiltakozni miközben egy kínai delegáció tartózkodik hazánkban, de pont ezért van az is, hogy nem esik szó a kínai migránsokról… A kínai befektetés fontosabb, mint a kínai migránsok távol tartása hazánktól.

/Patriota.info/

 

 

Kapcsolódó tartalmak